Bio

IMITALLICA 15 years of old shit: Binge and Purge

IMITALLICA is een METALLICA-tributeband uit Noord-Brabant. Liefde en respect voor de muziek van METALLICA staan bij deze mannen voorop.

Sinds het najaar van 2003 is IMITALLICA door de strakke riffs en ijzersterke podiumpresentatie een graag geziene gast op festivals, in kroegen en in grotere zalen in Nederland, België en Duitsland.
IMITALLICA trakteert het publiek op de HARDSTE, VETSTE, UITDAGENDSTE en meest HEAVY nummers uit het omvangrijke repertoire van deze legendarische Amerikaanse Metalband. Het zwaartepunt van een IMITALLICA-show ligt echter bij de eerste vijf METALLICA-albums: 'Kill 'Em All' (1983), 'Ride The Lightning' (1984), 'Master Of Puppets' (1986), 'And Justice For All' (1988) en ‘The Black Album’ (1991).

IMITALLICA combineert al 15 jaar een goeie pot METAL met een energieke, strakke en professionele show en viert de muziek van METALLICA graag samen met het publiek. Een mijlpaal is de ‘special 10 year anniversary show’ (oktober 2013) in een uitverkocht Dynamo in Eindhoven. Andere hoogtepunten waren de optredens op Paaspop in Schijndel (april 2014 en 2017) in een tot de nok toe gevulde Thunderbolt-tent, Tributeland in het Klokgebouw in Eindhoven (2016) en de drukst bezochte Nirwana Tuinfeest in Lierop (2017) ooit!

Vanaf 2015 speelde IMITALLICA een aantal grotere shows met de Big 4 of Thrash-package. Een zeer geslaagde en HEAVY samenwerking met Covernant (Anthrax), Megaseth (Megadeth) en Player (Slayer).

En de concertagenda voor 2018 en 2019 loopt ook weer zo goed als vol…

15 more years of old shit! Metal up your ass!

Next gig

Zaal Thijssen

Vlierden